SCM L'INVINCIBILE Si 3
Trebuie sa fi autentificat
Stoc :
Da
Cod :
SCM L'INVINCIBILE Si 3
30420.80 EUR
38026.00 EUR


Despre
Avantajele unei alegeri exclusive.
Cumpărarea L'invincibile înseamnă primirea a tot ce vă așteptați de la o soluție personalizată, deoarece este rezultatul a ani de experiență, cercetare în tehnologie și geniu italian.
CATALOG INVINCIBILE
 
Descriere
 
Unitate de ferăstrău: o debitare perfectă. Rigiditate maximă la torsiune și absența totală a vibrațiilor datorită structurii inelului închis a unității de ferăstrău care garantează alinierea perfectă a lamelor chiar și în timpul tăierilor înclinate și grele.
Cărucior glisant: calitate de tăiere garantată în timp. Căruciorul nu necesită nicio reglare și, datorită structurii sale cu ghidaje din oțel rectificat (soluție SCM exclusivă și brevetată), poate suporta sarcini de patru ori mai mari.
Dispozitiv telescopic: fluiditatea mișcării. Suportul este realizat cu un ghidaj din aluminiu extrudat și un ghidaj liniar pentru a asigura: - netezimea maximă a piesei de prelucrat - absența jocului și a zgomotului - protecție completă împotriva prafului - absența întreținerii.
Consola eye-S: plăcerea de a controla toate funcțiile mașinii de la panoul de control. Noul panou de control, cu designul său atractiv, permite o programare ușoară și intuitivă a mașinii, combinând afișajul cu ecran tactil color de 15” și interfața activă cu utilizatorul Maestro.
 

Accesorii incluse:

Ghidaj cu 3 cititoare LCD pentru poziția de oprire.
Fiecare oprire este echipată cu un cititor digital electronic independent cu sistem de detectare a benzii magnetice și afișaj LCD
Motor 9 kw
Suport pentru tabletă
poziționat pe un panou suspendat Compatibil cu tablete de la 7 "la 13". Complet cu mufă USB pentru sursa de alimentare poziționată pe un panou suspendat
 
Detalii tehnice

 

Dimensiuni masa din fonta [mm]

    1040x630

Inclinarea panza

90° / +45°

Diametru max panza (standard) [mm]

    400

Inaltime max debitare panza 90°/+45° [mm] cu panza de 400 mm

140/97

Lungimea masa mobila [mm]

   3200

Latime max intre ghidaj paralel si panza (standard) [mm]

1500

Putere motor circular [Kw]

   9

Putere motor incizor [Kw]

1,3

Diametru guri exhaustare [mm]

   120 + 100