Referinte clienti

FOMCO WOOD srl
15 . Jan . 2020
FOMCO WOOD a investit puternic într-o nouă tehnologie și vine în sprijinul meșterilor tâmplari cu soluții practice de îmbunătățire a procesului de producție a mobilei la comandă, a ușilor și ferestrelor din lemn masiv stratificat. Tech Wood a furnizat integral echipamentele prezente în noua fabrică FOMCO din Sângeorgiu de Mureș.
BENATI srl
15 . Jan . 2020
Parteneriatul cu Tech Wood a început în 2012 și de-a lungul anilor sa dezvoltat într-o colaborare prosperă. Fabrica a fost inființată in anul 1999, incepându-și producția cu usi de interior. În ultimii ani Benati srl s-a dezvoltat exponențial datorită investițiilor tehnologice făcute. Câtăva echipamente și tehnologii furnizate de Tach Wood: linie CNC de prelucrat uși cu sistem de alimentare și evacuare automata, linie de formalizat uși cu sistem de alimentare și evacuare automate, linie de prelucrat toc uși cu sistem de alimentare și evacuare automate, linie de aplicat cant.
KOMFORT WOOD SRL
15 . Jan . 2020
Komfort Wood Oradea este o companie specializata in realizarea gamei complete de lucrari de tamplarie din lemn stratificat: ferestre, usi de intrare, usi de interior, sisteme speciale, parchet si lambriuri, ce se incadreaza perfect in decorul in care alegeti sa trăiti, traditional, sau ancorat in ultimele tendinte.