Termeni si conditii


Prezentul regulament reprezinta termenii si conditiile de utilizare ale site-ului techwood.ro. Orice comanda va fi realizata in conformitate cu acest Regulament si cu legislatia aplicabila in vigoare.

1. Informatii despre site
 • Site-ul web Techwood.ro este administrat de Tech Wood SRL cu sediul social in com. Sancraiu, Str. Principala nr. 288B, 407515, jud. Cluj - Romania.
 • Numar de Inregistrare la Oficiul Registrul Comertului de pe lângă Tribunalul Cluj: J12/3259/2005.
 • Capital Social Subscris si varsat de 1.000  lei.


2. Acceptarea conditiilor

 • Utilizarea site-ului techwood.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea dumneavoastra a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
 • Veti avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
  In situatia in care nu sunteti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet.
 • techwood.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam sa urmariti in mod periodic eventualele modificari.


3. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe techwood.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii TECH WOOD SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de email info@techwood.ro
 

4. Incheierea contractului

 • Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul techwood.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societate TECH WOOD SRL - administrator site, respectiv prin telefon sau email.
  Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
  Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de societatea, în termen de 5 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.
 • Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 24 de ore si maxim 120 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.
 • Produsele sunt disponibile in limita stocului.
 • Produsele achizitionate de la punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie).


5. Anularea sau modificarea comenzii

 • TECH WOOD SRL face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret eronat si in acelasi timp derizoriu, TECH WOOD SRL  are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.
 • Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii:
  • preturile afisate pe site-ul techwood.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
  • tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
  • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;
 • Fara atingerea dreptului Clientului de se retrage din contract, conform legislatiei in vigoare, Clientul poate renunta la comanda inainte de a primi de la Magazin confirmarea ofertei de achizitie, adica inainte de a primi mailul care confirma acceptarea comenzii spre realizare, despre care se vorbeste la pct. 4 Incheierea contractului. In aceasta privinta Clientul trebuie sa contacteze urgent legatura cu Vanzatorul – prin telefon sau prin e-mail cu confirmare de primre .
 • Comanda poate fi modificata ulterior doar in scris prin e-mail.


6. Dreptul la renuntare

 • Cumparatorul poate renunta la comanda in 14 zile calendaristice, fara precizarea motivului. Cumparatorul isi poate exercita dreptul la renuntare incepand cu ziua in care a preluat marfa. Vanzatorul are obligatia de a restitui suma platita de cumparator conform OUG 34/2014.
 • Costurile de returnare a marfii vor fi suportate integral de cumparator, datorita exercitarii dreptului de renuntare. Vanzatorul in schimb are dreptul sa pretinda despagubiri pentru acoperirea pagubelor cauzate de utilizarea necorespunzatoare a marfii. Daca marfa returnata in baza exercitarii dreptului de returnare nu este in stare ireprosabila, astfel incat sa poata fi revanduta, atunci cumparatorul are obligatia de a plati daune, in conditiile in care deprecierea, distrugerea marfii s-a produs intentionat sau din neglijenta.
 • Daca se dovedeste la desfacerea ambalajului in fata personei care face livrarea (curier), ca marfa a fost deteriorata inainte de preluarea acesteia, asiguram rascumpararea imediata si anularea vanzarii. Orice deteriorare sau lipsa constatata la preluarea marfii trebuie specificata in documentul incheiat cu ocazia livrarii intre cel care preda si cel care primeste marfa. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele deteriorari sau lipsuri constatate ulterior, conform Ordonantei de Guvern nr. 34/2014.

7. Garantia
 1. VANZATORUL acorda CUMPARATORULUI pentru marfurile vandute o garantie de 12 luni de la livrare.
 2. Pentru a beneficia de garantie, Achizitorul trebuie sa comunice in scris imediat Furnizorul despre defectul aparut; sa acorde acestuia toate facilitatile pentru ca acesta sa poata diagnostica si remedia defectiunea. Furnizorul are obligatia de a confirma in scris solicitarea.
 3. Garantiile sunt aplicate si distribuite cu conditia ca echipamentele sa functioneze in termen de opt (8) ore pe zi, timp de cinci (5) zile pe saptamana. In alte conditii de exploatare, garantia este supusa ajustarii pe baza intensitatii de baza a echipamentelor mentionate mai sus si a parametrilor actuali ai intensitatii echipamentului.
 4. In perioada de garantie, furnizorul asigura si livreaza in mod gratuit piesele de schimb dovedite a avea defecte de fabricatie. Termenul de livrare pentru piesele in garantie (piese de uz curent) este de maxim 10 zile calendaristice de la solicitarea/sesizarea scrisa a defectiunii.
 5. Remedierea deficientelor, precum si inlocuirea produselor necorespunzatoare, defecte sau cu vicii ascunse se face in termen de maxim 30 zile calendaristice de la solicitare (cu exceptia pieselor de schimb speciale), pe cheltuiala exclusiva a Furnizorului. Cumpărătorul va returna Furnizorului piesele de schimb defecte pentru verificarea adecvată în baza unei cereri explicite.
 6. In perioada de garantie, interventiile service la fata locului vor fi efectuate de tehnicieni autorizati ai furnizorului. Timpul de interventie este de maxim 10 zile calendaristice de la solicitarea/sesizarea scrisa a achizitorului.
 7. Garantia nu acopera piese de uzura. Elementele de uzura usoare sunt piesele sau componentele care sunt expuse in timpul functionarii la uzura inevitabila. Ele sunt destinate inlocuirii, uzurii si perioadei de inlocuire, depinzand de materialele utilizate si de metoda si frecventa utilizarii. Elementele de uzura usoare sunt indicate in documentatia echipamentului (lista piese de schimb).
 8. Garantia se aplica numai defectelor de fabricatie, cu conditia ca instalarea si lucrarile sa fie efectuate de catre expertii autorizati de producator. Garantia nu acopera cazurile de deteriorare mecanica a componentelor si pieselor de schimb care nu au aparut ca urmare a defectelor de fabricatie.


8. Protectia datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Site-ul nostru administrat de TECH WOOD SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care clientul le furnizezeaza. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Clientul este obligat sa furnizeze datele solicitate , acestea  fiind obligatorii pentru emiterea facturii fiscale in sensul art.319 alin.20 pct.f din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal , pentru produsele comandate. Refuzul de a furniza aceste informatii determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre cumparator. Conform Legii nr. 677/2001 si Regulamentul UE 679/2016  cumparatorul beneficiaza de dreptul la informare, de acces la date, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a adresa justitiei și dreptul de a fi uitat. Totodata, cumparatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Daca unele din datele despre cumparator  sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

9. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Asigurarea protectiei  datelor cu caracter personal se face  in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs. cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web. 

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dvs., astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs. astfel:

- cand va creati un cont client, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele;
- cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numarul de telefon, datele cardului bancar etc.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. 

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 • Pentru prestarea serviciilor in beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

a) Crearea si administrarea contului in cadrul platformei online;
b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
c) Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
e) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;
h) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile si serviciile Tech Wood.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie de drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus.