SCM ACCORD 500
Trebuie sa fi autentificat
Stoc :
La Comanda
Cod :
ACCORD 500


Despre
ACCORD 500 este centrul de prelucrare care combină compactitatea, ușurința în utilizare și tehnologia înaltă în prelucrarea ușilor, ferestrelor, scărilor și elementelor din lemn masiv. acord 500 este disponibil și în versiunea PRO-SPACE fără protecție perimetrală, ideală pentru cei care nu au spații mari disponibile în companie, dar nu vor să renunțe la performanțe ridicate.
CATALOG ACCORD
 
Descriere
PERFORMANȚĂ DE TOP
Viteză și precizie chiar și în cele mai complexe operațiuni datorită noii unități de operare KPX pe 5 axe, cu electromandrina de 17kW, care mărește și mai mult viteza de frezare.... depășește acum 15 m / min.

CURĂȚARE EXCELENTĂ
Eficiență maximă de extracție în toate condițiile datorită noulu dispozitiv poziționat automat conform programului de prelucrare.
FLEXIBILITATE ȘI INOVAȚIE
Până la 102 unelte disponibile la bordul mașinii datorită noului magaziu integrat CADDY 35: îndeplinește funcția dublă de schimbare a sculelor și „dulapul” sculei în serviciul celorlalte magazii la bord.
MANAGEMENT INTELIGENT
Programare optimizată cu Maestro power TMS care maximizează capacitatea magaziilor de scule și gestionarea acestora. Operatorul nu mai trebuie să piardă timpul in poziționare scule: este software-ul care identifică și indică poziția corectă a sculelor  în depozit.
Detalii tehnice