Xylexpo

29 Apr. 2024

SCM Xylexpo 2024

Ești gata să experimentezi următoarea ediție a Xylexpo într-un mod complet nou și captivant?
Lasă-te surprins de inovațiile tehnologice și digitale pe care le avem pregătite pentru tine.
 
În perioada 21 - 24 mai, la standul Scm, nu numai că vei putea descoperi soluțiile, software-ul și serviciile cele mai potrivite nevoilor tale de producție, dar vei avea ocazia să o faci într-un mod unic, original, prin cele mai recente instrumente multimedia și imersive de generație noua pe care le vor proiecta și mai departe în viitorul prelucrării lemnului și a altor materiale, intrând în inima întregii oferte Scm, fără granițe!

Tichetul de intrare gratuit:    "text mesaj Xylexpo"  

 

SOLUȚII INTEGRATE ADAPTATE PENTRU DVS

Cu SCM, experiența ta la Xylexpo se va concentra în totalitate pe nevoile tale.

Fiecare noutate va fi prezentată în cadrul unor procese automatizate, integrate și complete, dedicate fiecărui sector de aplicare din lumea prelucrării secundare a lemnului.


Pentru fiecare dintre aceste domenii veți descoperi soluții integrate de mașini și sisteme de ultimă generație, deja adoptate cu succes de liderii de piață din întreaga Europă.
Veți înțelege cum să vă faceți procesele mai durabile și mai eficiente chiar și în lotul 1 de producție și cum să obțineți produse personalizate cu niveluri de calitate și design de top.
Nu numai atât: vei vedea în direct rezultatul concret al fiecărui proces, experimentând direct ce înseamnă să te bazezi pe cele mai avansate tehnologii Scm pentru întregi procese de producție.

Camera de control digitală – Un adevărat centru de operațiuni în inima standului

Ați auzit deja de Control Room, dar încă nu aveți o idee clară despre potențialul acesteia?

În standul SCM va fi reprodusă o cameră de control digitală complet operațională, care combină sprijinul constant al echipei noastre de service cu utilizarea celor mai avansate sisteme digitale.

Veți descoperi avantajele de a avea o mașină conectată la platforma IoT Maestro connect și noile servicii de asistență și consiliere proactive și predictive pe care suntem capabili să le oferim pentru a garanta continuitatea operațională pentru clienții noștri.

În plus, SCM va prezenta un MES actualizat, care este complet adaptabil în funcție de nevoile clienților. Printre principalele avantaje, configurabilitatea ușoară a interfețelor și posibilitatea de integrare cu software de la terți și servicii digitale deja furnizate.

Demonstratie in direct a celulelor integrate


Un program bogat de prezentări live în conexiune de streaming de la diferitele centre tehnologice SCM.

Celula de dimensionare pentru lotul 1 compusă din: depozit automat Flexstore ELR, pentru o mai bună logistică a semifabricatelor; Fierăstrău pentru panouri cu o singură lamă Gabbiani G2 echipat, printre altele, cu funcție de etichetare automată a panourilor; robot antropomorf pentru automatizarea operațiunilor de tăiere și descărcare, reducând nevoia de supraveghere umană.

Celula oferă o mare flexibilitate în gestionarea proceselor din aval deoarece permite descărcarea pieselor finite atât pe paleți de podea, cât și pe transportoare cu role. În celulă există și un tampon vertical, în aval de transportorul cu role de descărcare, care optimizează fluxul de lucru prin decuplarea eficientă a celulei de tăiere de procesele de fabricație ulterioare.

Celulă de tăiere și nesting pentru lotul 1 cu depozit automat HP Flexstore și robot pentru descărcarea pieselor finite, a pieselor mici și a deșeurilor. Fierăstrăul pentru panouri Gabbiani P80 și centrul de lucru de cuib Mordelli X200 sunt integrate în depozitul automat care permite depozitarea, etichetarea panourilor și încărcarea directă pe suprafața de lucru a ambelor mașini, protejând cele mai delicate suprafețe. În același timp, ferăstrăul pentru panouri Gabbiani P80 poate efectua și tăieturi în pachet cu un nivel ridicat de productivitate.

Celulă flexibilă de găurire și fixare Mordulelli CX220 cu robot pentru a crea toate elementele de mobilier mai eficient, chiar și cu piese foarte diferite. Celula produce un panou pe minut și până la mai mult de 400 de panouri pe tură cu un singur operator, în doar 50 m2. Poate fi folosita doar cu robotul pentru producție în ciclu continuu sau cu supravegherea parțială a operatorului.

Noua versiune de windorflex, pentru productia de usi si ferestre: celula automata, high-tech, care are toate solutiile pentru a crea rame complete, garantand intotdeauna precizie maxima, flexibilitate ridicata si calitate excelenta a finisajului. Noua versiune include două dispozitive de încărcare care măresc performanța și productivitatea mașinii și un banc de încărcare frontală, pentru a reduce dimensiunile longitudinale ale celulei.

Inginerie – perspective asupra soluțiilor integrate


Experții noștri vor ilustra procese automatizate, integrate și complete deja aplicate cu succes de clienții de top din Italia și din întreaga Europă. Soluții concepute pentru a răspunde noilor provocări de producție și dedicate fiecărui sector de aplicație:

mobilier si bucatarii
ferestre si usi
pardoseli
tratament de suprafață
dulgherie
Software tehnologic – posturi dedicate și demonstrații cu specialiștii noștri
Minimizarea costurilor și a risipei de materiale și eficiența maximă sunt avantajele comune ale multor softuri noi prezentate la Xylexpo 2024.


Maestro Lab – centru de lucru și gaurire: pentru programare CAD/CAM atât de la birou, cât și de la mașină. Intuitiv și dinamic, transformă cu ușurință ideea într-un produs finit datorită funcțiilor de programare inteligente și avansate din punct de vedere tehnologic și a peste 150 de aplicații deja integrate. Prin urmare, puteți trece de la birou la fabrică în cel mai scurt timp datorită unei experiențe de utilizator plăcute și rapide.

Maestro active beam&wall – centre de prelucrare pentru construcții din lemn: software HMI pentru control la 360 de grade, simplu și rapid, dotat cu noi funcții de vizualizare 3D și management avansat și o interfață grafică complet reînnoită, aliniată cu cea a software-ului de ultimă generație.

Maestro optiwise – noul optimizator de tăiere pentru Gabbiani: dezvoltat pentru planificarea producției în birou, software-ul permite generarea automată a modelelor de tăiere prin identificarea celei mai bune soluții în ceea ce privește risipa, timpul și costurile pe baza parametrilor selectați de către utilizator.

Maestro stackwise: soluție de ultimă oră concepută pentru a crește eficiența și productivitatea. Sistemul folosește algoritmi de ultimă oră pentru a analiza și optimiza stivuirea pieselor în timpul procesului de tăiere la dimensiune, asigurându-se că acestea sunt poziționate strategic pentru o eficiență maximă, minimizând risipa și maximizând randamentul.

Maestro edgestore manager – edgebanders: pentru gestionarea centralizată a marginilor clientului, care vă permite să aveți întotdeauna sub control consumul și locația acestora în depozit, precum și partajarea informațiilor cu software-ul companiei și sistemele de management.
 
Materiale și tehnologii prezentate cu sisteme interactive și multimedia


Plecând de la mostrele de produse finite expuse, veți descoperi într-un mod complet inovator cele mai potrivite tehnologii pentru a obține o eficiență și calitate maximă a manoperei.

Vizitați secțiunea „Presă” pentru a afla mai multe detalii despre punctele importante ale tehnologiei.
 
Studii de caz și recenzii
 


Interviuri și discuții la cafea cu clienți și lideri de opinie din sectorul de prelucrare secundară a lemnului. Programul este în curs de definire: rămâneți pe fază.
 
MAREA DESCHIDERE A NOULUI CENTRU DE TEHNOLOGIE DIN VILLASANTA (MB)
 


Nu ratați ocazia de a vizita și noul nostru Centru Tehnologic - Superfici din Villasanta (MB), la doar 30 de minute de Rho Milano.

Aceste spații, care vor fi inaugurate în zilele târgului, au fost extinse și renovate pentru a vă oferi o varietate mai largă de tehnologii Scm: nu doar soluțiile Superfici dedicate finisajelor sau cele de netezire și presare Scm, ci și alte tehnologii pentru a finaliza procesele clienților noștri.

În perioada 21 - 24 mai, noul Centru Tehnologic Scm-Superfici va fi deschis în fiecare zi pentru a primi clienții și a efectua demonstrații practice pe toate utilajele expuse.

Pentru clienții noștri vor fi organizate navete către și de la expozitie.

 
Scm are multe altele evenimente pregătite pentru următorul Xylexpo.
În săptămânile următoare veți afla mult mai multe știri  legate de expozitie.
Rămâneţi aproape!


 
 
 

Tichetul de intrare gratuit:    "text mesaj Xylexpo"