Superfici Live Experience

4 Sep. 2021
Superfici este gata să vă întâmpine la centrul său de tehnologie pentru a vă arăta cele mai inovatoare tehnologii de finisare. 

Centrul de tehnologie poate fi vizitat digital, cu un webinar dedicat, sau personal, la rezervare, pentru a putea aprofunda și aprecia soluțiile tehnologice prezente și rezultatele exclusive obținute.
Seminarul web de o oră va fi difuzat pe 9 septembrie la 9.00 și 17.00 și va fi difuzat în șase limbi: italiană, engleză, germană, franceză, rusă și chineză.


Împreună cu echipa Superfici veți putea trăi o experiență reală cu cele mai noi tendințe. O călătorie care va începe de la șlefuire până la sfârșit cu cele mai evocatoare efecte obținute pe panoul finit grație tehnologiilor de ultimă generație.

Centrul webinarului va fi prezentarea pulverizatorului Compact XL de ultimă generație care conține elemente de valoare în conformitate cu cele mai moderne necesități esențiale de producție, cum ar fi atenția față de mediu și o eficiență din ce în ce mai mare în ceea ce privește ușurința de utilizare și viteza de curățare. Panourile vopsite cu Compact XL vor fi apoi tratate cu tehnologia inovatoare Excimatt, UV excimer, pentru un finisaj super-mat cu o rezistență de suprafață incomparabilă.

Excimatt permite, de fapt, obținerea unei micro-texturări mecanice pe stratul de vopsea aplicat. Aceasta înlocuiește opacificarea obținută prin aditivi chimici, care în mod normal reduc rezistența la zgârieturi a suprafeței finale vopsite.

Excimatt poate fi aplicat atât pe linii cu role și voaluri pentru vopsirea suprafețelor plane, cât și pe linii de pulverizare pentru finisarea canturilor și suprafețelor, inclusiv a panourilor profilate.

De ce Compact XL?


Pentru că garantează:
  • atenție maximă la consum, datorită dispozitivelor speciale de economisire a energiei pentru volume reduse de aer și apă necesare pentru ventilație și curățare;
  • timpi de curățare limitați la minimum, datorită filtrelor de schimbare automată și unui sistem de curățare rapidă pentru unitatea de recuperare a vopselei.
  • curățenie extraordinară și condiții de ventilație întotdeauna optime în mediul de pulverizare;
  • o utilizare din ce în ce mai simplă și integrată cu celelalte tehnologii ale grupului SCM datorită noului control software Maestro Active Finishing.

De ce Excimatt?


Pentru că obține:
  • niveluri de luciu extrem de scăzute chiar și atunci când sunt citite cu un unghi de incidență de 85 ° pentru un efect mat profund;
  • grad ridicat de rezistență la suprafață datorită absenței agenților de mată, inutilă în cazul matizării fizice obținute din tratamentul Excimatt;
  • efect mătăsos surprinzător la atingere, dacă este necesar;
  • tratament extrem de eficient pe suprafețe și margini plane, neregulate, datorită dispozitivelor Superfici specifice pentru iradiere tridimensională.